Възможна е рекордна избирателна активност в Париж, предаде кореспондентът на БТВ

...
Възможна е рекордна избирателна активност в Париж, предаде кореспондентът на БТВ
Коментари Харесай

Рекордна избирателна активност в Париж


Възможна е рекордна изборна интензивност в Париж, предаде кореспондентът на БТВ във Франция.

Според информацията от секционните изборни комисии обрисува се изборната интензивност да бъде по-голяма от април предходната година.

Пред българското посолство в Париж през днешния ден доста се приказва за независимост на избор, за избор сред положително и зло поради едно българско театрално  представление – „ Антихрист “, по романа на Емилиян Станев.

Актрисата Елена Петрова съобщи, че връзката е за мащаба, за който би трябвало да си дадем сметка: „ За визионерството, което всички търсим и чакаме от нашите ръководещи, за това какъв брой е значимо да се върви напред, да няма счупена истина, да има борба за положителния обществен статус. Европа е в рецесия. Имаме потребност от постоянни мозъци “.

По думите й българите в чужбина се интересуват от това, което се случва с българската просвета. Аз гласоподавам постоянно поради децата ни, сподели Елена Петрова.

Според артиста Ники Сотиров няма по какъв начин този паралел да не се случи.

„ Защото този извънреден текст на Емилиян Станев формулира изконното предпочитание на всеки един българин да даде своя принос в това в действителност на следващия ден България да е една по-добра страна. Аз съм диво и непоправимо зареден с оптимизъм и романтика без това да е нелепост “, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР